• Uitdagende en fantasierijke gymlessen
  • Voor peuters en kleuters
  • Plezier voor iedereen

Gymmen in de gymzaal

Vanaf 1 januari 2022 organiseert HumpyJumpy de meest uitdagende en fantasierijke gymlessen uit de regio Leiden/ Bollenstreek. We bieden lessen peutergym en kleutergym, geschikt voor kinderen van 1,5 jaar tot en met 6 jaar. De lessen vinden plaats in de gymzaal aan de Katwijkerweg in Rijnsburg. Bij de ontwikkeling van de lessen staat het kind centraal. De fantasiethema's zorgen voor veel plezier in het bewegen en kinderen ontwikkelen zich niet alleen op motorisch gebied, maar ze leren ook samenwerken, kleuren en getallen herkennen, op hun beurt wachten en ze krijgen meer zelfvertrouwen in het bewegen.

 

Klik hieronder op de leeftijdsgroep van je zoon of dochter, om hem of haar in te schrijven voor de Winterperiode 2022 (januari tot begin april). Deze lesperiode telt 11 lessen en loopt van januari tot begin april.
Bij het deelnemen aan de lessen heeft iedereen boven de 18 jaar een geldige QR-code nodig (coronatoegangsbewijs). Lees alle huidige coronamaatregelen in het coronaprotocol van HumpyJumpy.