• Uitdagende en fantasierijke gymlessen
  • Voor peuters en kleuters
  • Plezier voor iedereen

Sportief kinderfeestje

Wat leuk dat je interesse hebt in een kinderfeestje bij HumpyJumpy. Tijdens een HumpyJumpy gymfeestje doen de kinderen echt een activiteit met elkaar. Ze gaan samenwerken, doen uitdagende spellen en hebben vooral veel plezier! Kies je voor een feestje in een gymzaal, dan zorgen wij voor een uitdagende zaalopstelling zodat de kinderen zich kunnen uitleven op de toestellen. Daarnaast doen we verschillende spellen en opdrachten die ze samen uitvoeren. Heb je een bepaald thema in gedachte voor het feestje? Geen probleem! Dan zoeken we spellen en activiteiten die daarbij passen.

 

Voor een kinderfeestje op een eigen locatie (bijvoorbeeld in een park of grasveld om de hoek) doen we vooral veel samenwerkingsspellen en tikspellen en maken we een mooi parcours met o.a. een slackline. Ook hier is eigen invulling mogelijk. Dus als de jarige bepaalde spellen fantastisch vindt, geef het dan door! Dan passen we het feestje daar op aan.

 

De kinderfeestjes van HumpyJumpy zijn geschikt voor kinderen tussen 4 en 8 jaar oud. Je mag maximaal 14 kinderen uitnodigen voor het feestje.

 

Kinderfeestjes in de gymzaal zijn mogelijk op woensdag- en zaterdagmiddag. Kinderfeestjes op een eigen locatie, zijn mogelijk op woensdagmiddag. 

Sportief kinderfeestje

Prijzen

Waar? Lengte Prijs
In de gymzaal 1 uur incl. drinken en wat lekkers na afloop € 159 (incl. BTW)
1,5 uur incl. pauze met drinken en wat lekkers € 199 (incl. BTW)
2 uur incl. pauze met drinken en wat lekkers € 239 (incl. BTW)
In het park / eigen locatie 1 uur incl. drinken en wat lekkers na afloop € 119 (incl. BTW)
1,5 uur incl. pauze met drinken en wat lekkers € 139 (incl. BTW)
2 uur incl. pauze met drinken en wat lekkers € 159 (incl. BTW)

Contactformulier kinderfeestjes