Sportief kinderfeestje

Wat leuk dat je interesse hebt in een kinderfeestje bij HumpyJumpy! Tijdens een HumpyJumpy gymfeestje doen de kinderen echt een activiteit met elkaar. Ze gaan samenwerken, doen leuke en uitdagende spellen en hebben vooral veel plezier! We zorgen ervoor dat de gymzaal vol staat met toffe materialen, waar de kinderen zich heerlijk kunnen uitleven. Daarnaast doen we verschillende spellen en opdrachten die ze samen uitvoeren. Heb je een bepaald thema in gedachte voor het feestje? Geen probleem! Dan zoeken we spellen en activiteiten die daarbij passen. Voorbeelden van thema's zijn: Superhelden, Jungle, Pokémon, Mario Kart, Turnfeestje, Eenhoorns, Brandweer, etc.

 

De kinderfeestjes van HumpyJumpy zijn geschikt voor kinderen tussen 4 en 8 jaar oud. Je mag maximaal 14 kinderen uitnodigen voor het feestje.

 

Kinderfeestjes zijn mogelijk op woensdag- en zaterdagmiddag in de gymzaal aan de Katwijkerweg in Rijnsburg. Stuur voor meer info een mail naar info@humpyjumpy.nl of vul onderstaand formulier in.

 

Prijzen

1 uur incl. drinken en wat lekkers na afloop € 179 (incl. BTW)
1,5 uur incl. pauze met drinken en wat lekkers € 219 (incl. BTW)
2 uur incl. pauze met drinken en wat lekkers € 259 (incl. BTW)
2,5 uur incl. pauze met drinken en wat lekkers € 299 (incl. BTW)

Contactformulier kinderfeestjes